Kalas Cup nr 7 och 8

Lördagens tävling bjöd på strålande höstväder. Det blev en hel del framgångar för våra cyklister, bl.a segrade Christoffer Frödin i 17+. Totalt så segrade även Christoffer med Jens på en andraplats. Ett stort grattis killar. Vi i MK Orion BMX blev även trea i lagtävlingen, det kan alla deltagare vara stolta över.
Orions glada gäng i Lerum

Orions glada gäng i Lerum

1:a Christoffer Frödin, MK Orion BMX. 2:a Jens Mattsson, MK Orion BMX. 3:a Henrik Thorsen, Lerum.

1:a Christoffer Frödin, MK Orion BMX. 2:a Jens Mattsson, MK Orion BMX. 3:a Henrik Thorsen, Lerum

LÖRDAG

F -8 år

Alicha började lite trevande, men tog sig sakta men säkert sig allt närmare dom två tjejerna från KBA. Det blev tre tredjeplatser och så i det fjärde heatet så drog hon till med en andraplats. Noteras bör att Alicha hade ledningen ett tag i det sista heatet och det bevisar att hon kan slå dessa tjejer.
P -8 år

Jonte körde jättebra i kvalheaten och med en seger och trea och fyra i dom andra så var a-finalen säkrad. Väl där så såg man att han varit sjuk på sistone och orken tröt och det blev en sjundeplats.
P -10 år

Johan hade tre fina kvalheat och det blev en fight mellan Rasmus Söderblom, ÖMK och Ewwe Andersson, Märsta. Två tredjeplatser och en andraplats. I finalen så var det tätt i täten och Johan blev femma.
P -12 år

En stor klass som vanligt. Andreas tog sig enkelt vidare till semifinal, med tre heatsegrar. Robin tog med tre tredjeplatser sig också till semi. Robin iden första, Andreas i den andra. Robin blev i sin semi trea efter att ha kört suveränt. Andreas blev i sin semi tvåa. En intressant final följde. AAndreas och Robin låg tätt ihop och på väg in i andra kurvan så tappar Andreas trampan och tappar allt och en åttondeplats blev det. För Robin blev det en fin fjärdeplats. Tror nog att det var Robins bästa tävling för året.
P 17+

Bara ett heat i denna klass, så det var full fart redan från början. Christoffer tog hand om taktpinnen redan från början och cyklade helt suveränt. Ingen hade egentligen en chans idag och han vann samtliga heat. Jens var han i bakhasorna, men räckte inte till uta slutade på en fin andraplats.

SÖNDAG

F -8 år

Alicha var verkligen på hugget idag och även om det bara blev tredjeplatser så fick Kungsbackatjejerna kämpa för sina topplaceringar. Trea i tävlingen och trea även totalt.
P -8 år

Jonte gjorde en jämn tävling och slutade på en sjundeplats i tävlingen. Totalt blev Jonte femma i Kalas Cup.
P -10 år

Johan gjorde även han en jämn tävling, hade lite otur i kvalheaten, men tog sig till final. I finalen så blev det sjätteplats. Totalt blev det en fin fjärdeplats.
P -12 år

Wow, vilken tävling Robin och Andreas bjöd på. Deras bästa för året och samtidigt. Killarna tog sig tämligen enkelt till semi där Andreas blev trea och Robin tvåa, dock i varsin semi. I finalen så bjöd dom på otrolig racing. Det var tight hela varvet och Robin knep en andraplats och Andreas blev fyra. Jättekul för killarna. I totalen så blev Robin sexa, ANdreas slutade fyra.
P 17+

Christoffer och Jens gjorde återigen en strålande tävling. Jens slutade på en tredjeplats och Christoffer blev tvåa. I totalen så blev det så att Christoffer Frödin blev etta, med Jens på en andraplats. Ett stort grattis killar till en enastående tävlingsserie.

//Lasse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>