MKORION

Nya hemsidan är här!

Nu efter mycket problem så har jag äntligen fått klar den nya hemsidan. Det har tagit hela vintern och jag har fått börjat om 2 gånger pga olika anledningar men nu är det äntligen färdigt och jag hoppas att ni gillar den! Här är lite om vad som har hänt på sidan.

Självklart så har den fått en ny design, det är ju svårt att undgå. Men den nya designen är även anpassad för att fungera bättre på många olika skärm storlekar. Sidan har en mer specifik design för att fungera bättre med telefoner och läsplattor. Jag har testat och anpassat den framför allt till iPhone och iPad då det är vad jag har tillgång till, men jag den ska fungera bra även på andra enheter.

Framsidan är den sidan som har fått mest förändringar. Nu finns den viktigaste och vanligaste infon direkt där. De 3 senaste inläggen syns där och nytt är även kalendrarna som fått en rejäl uppgradering. Nu finns det 3 olika kalendrar, Träning, Tävling och övrigt. På så sätt blir det mer överskådligt. I övrigt kommer sådant som arbetsdagar, sista anmälnings datum och annat att finnas. Allt för att ni inte ska gå miste om något! Ni kan även hitta de aktuella inbjudningarna direkt på framsidan nu samt en länk till tävlings-anmälan.

Gästboken har jag tagit bort för den har inte används på det senaste året och diskussioner kan i stället hållas på våran facebook sida. Om du inte gjort det redan så gilla sidan (går att göra här på sidan i facebook boxen eller på facebook genom att söka på mkorionbmx), så att ni inte missar något. Där kommer även alla inlägg som görs här att publiceras. Allt så att ni ska ha det så lätt som möjligt att hålla er uppdaterade.

Sidan innehåll har bara uppdaterats delvis inför den kommande säsongen och det arbetet kommer att fortlöpa. När något nytt kommer upp så skriver vi om det.

Sidan är precis klar och lätt testad innan jag har tagit den online. Om ni har problem sidan eller märker att något verkar konstigt så hör av er till mig på robin.mattsson89(at)gmail.com. Skriv vilken webbläsare ni använder och vad som är konstigt så ska jag försöka fixa det så fort det går!
Tack på förhand!

Nu hoppas vi på att träningarna drar igång så fort som möjligt så att vi får igång den här säsongen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>