Uppdateringar på sidan för 2011

OBS: Om bildspelet ligger och täcker nyheterna, uppdatera sidan så kommer det att fungera som det ska. Det är en bugg som jag inte lyckats få bort när man ser sidan för första gången och så länge man inte uppdaterar.

Vi har flyttat runt lite på sidan för att göra det mer tillgängligt och up to date. Vi har ökat antalet evenemang som ses och den ligger nummer i sido kolumnen så att ni alltid kan se den var du än är på hemsidan. Dessutom har vi lagt till ett bildspel för att visa upp oss lite mer. Det kommer förhoppningsvis att kunna uppdateras med nya bilder under årets gång. Dessutom visas nu fler nyheter på första sidan så att ni har lättare att snabbt hålla koll på läget.

Den största ändringen gäller anmälnings sidan som har förnyats och förbättrats. Nu kommer det alltid ett meddelande om allt gått som det ska och ni kommer även få en bekräftelse via mail (förutsatt att den är rätt ifylld) för er anmälan och som även innehåller info för betalning osv. Dessutom kommer man nu kunna välja tävlingar ur en lista och så länge tävlingen ligger i listan går det bra att anmäla sig. Den försvinner sedan på sista anmälnings datumet. Så se till att vara ute i god tid!

Det var det viktigaste som vi gjort och som jag ville förmedla. Nu hoppas vi bara på att snön försvinner så snart som möjligt så att vi kan dra igång träningarna uppe på banan och starta 2011 års säsong!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>