Tävlings Anmälan

Vid Anmälan på hemsidan tänk på att fylla i ALLA fält med ”*” efter sig. Din anmälan kommer sedan att skickas till våran epost.

Det finns ett ”sista anmälningsdatum”. Vi har oftast ett datum satt innan det sista som står på inbjudan. Man behöver lite tid att stämma av att alla har betalt och skicka vidare det till arrangerande klubb

Betalning skall ske till: Clearing 6505 Kontonummer 778 667 278. Som mottagare skriver ni mkorionbmx. Skicka ett mail till bmxmkorion@gmail.com när ni fört över pengarna.

Kom i tid till tävlingarna! Sök upp lagledaren och anmäl er, detta är viktigt då lagledaren inte kan springa runt och leta efter alla. Vem som är lagledare skrivs på hemsidan veckan innan tävlingen.

OBS!! Viktigt!!
Om du har förhinder tex. försenad, sjuk m.m. innan tävling måste du kontakta Orions lagledare innan första träningen börjar på tävlingsdagen.

Efteranmälning går bra att göra (förutsatt att man har ett startnr). Hör av dig till Orions lagledare. Tänk på att efteranmälningsavgiften är högre. Då betalar man det på plats. Sök upp lagledaren på tävlingsstället.

Ha en bra tävling!

Namn*

Födelseår (åååå):*

Telefonnummer

Din e-post*

Tävling*

Klass*

Startnummer*

Licensnummer*

Övrigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anmälningssida för BMX klubben MK Orion BMX i Hallstaviks